top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKoyle_Belgium

Volle Velohal uit zijn dak bij minifestival Tarantula

Nostalgie is daarbij het toverwoord. Mini-festival Tarantula: the last crusade heeft het allemaal: de Tarantuala drive-in show, knallende rockmuziek uit die tijd van live-bands en een spectaculaire shows.



Een volle Velohal ging zaterdag uit zijn dak bij het minifestival onder de noemer Tarantula: the last crusade. Nog één keer bouwden de dj’s van het eerste uur van de bekende drive-in discotheek Tarantula een muzikaal feestje.

Coverband Bon Scotch zet de Velohal in vuur en vlam met de originele AC/DC sound.

Daarbij stoomden ze de zaal klaar voor spetterende optredens van onder meer Wild Romance, de vroegere begeleidingsband van Herman Brood. AC/DC coverband Bon Scotch bracht de originele AC/DC uit de eerste jaren van de band met veel power, inclusief een vuurspuwende doedelzakspeler. Koyle sloot de optredens af met een swingende medley van hits uit de jaren ‘80 en ‘90 waarop de vele bezoekers helemaal los konden gaan. Met dj Nic van Leeuwen achter de knoppen tijdens de Tarantula afterparty werd de sporthal een dansvloer en was het een mooie afsluiter van een zeer geslaagd minifestival.




14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page