top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKoyle_Belgium

Rock For Charity


Het Rock for Charity-evenement, gehouden op Meistraat 150, 2480 #Dessel, #België, is een lovenswaardig initiatief dat vandaag plaatsvindt.


Dit evenement zet zich dit jaar in voor het ondersteunen van de VZW Help brandwonden kids. Met een combinatie van liefdadigheid en muziek is dit een evenement dat niet alleen vermaak biedt, maar ook een nobel doel dient. #HelpBrandwondenKids


Rock for Charity brengt niet alleen mensen samen voor een dag vol muziek en vermaak, maar het draagt ook bij aan een belangrijke oorzaak: het ondersteunen van kinderen in hun herstelproces van brandwonden. Dit soort evenementen benadrukt de kracht van gemeenschappen om positieve verandering teweeg te brengen.


Het is een gelegenheid om samen te komen, te genieten van geweldige muziek van #PromiseDown , #koyle , #DJJens en tegelijkertijd een waardevolle zaak te ondersteunen.


Het is inspirerend om te zien hoe deze mensen hun passies en interesses kunnen verenigen met het helpen van anderen. Dit evenement toont aan hoe de kracht van muziek en gemeenschap een verschil kan maken in het leven van kinderen die getroffen zijn door brandwonden.


Wat een super evenement!

We zien jullie straks? 🤘195 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page