top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKoyle_Belgium

25 Jaar Koyle

2023 is een Memorabel jaar voor KOYLE want wij vieren ons 25jarig Jubileum . Het verhaal KOYLE begon in 1997 in een kleine kelder in Genk met veel begrip van de ouders en een uitgesproken gemeenschappelijke passie voor muziek, ROCK MUZIEK.


Door de 25 jaren heen, is Koyle steeds blijven groeien, steeds blijven investeren, en steeds blijven ploeteren door de (door sloten Bier en Jack D) drassige gronden van de Rock Scene. Het ging niet altijd van een leien dakje en jammer genoeg hebben we ook vrienden zien gaan. Maar na 25 jaren staat KOYLE er nog steeds en is de naam een begrip geworden.


Door het winnen van THE CLASH OF THE COVERBANDS in 2012, een Benelux wedstrijd tussen honderden Cover en Tribute Bands, gevolgd door onze single “End Of June” die het in de Nationale Nederlandse TOP 100 tot nr45 haalde, ging alles nog een versnelling hoger. Ondertussen kunnen we in 2023 terug kijken op meer als 1000 gigs. And More to come


Dus, heb je zin in een boeiende Stevige Rock Party, dan zien we jullie graag verschijnen op een ons groot event op 14 Januari 2023 in Lummen. Er worden dingen verloot en ook oude bekenden zullen verschijnen. We zien jullie dan om samen te feesten!
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page